Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Türkiye Taşkömürü Kurumu farklı şehirlerde bulunan boşluğunu kapatmak için 500 kişilik boş kadro ile Ayak Üretim İşçisi alacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre Taşkömürü Kurumu genel Müdürlüğü ve başlı iş yerlerinin yer altı iş yerlerinde görevlendirmek üzere 3 farklı ile alım yapılacak.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN!

Söz konusu yayımlanmış olan ilana göre Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınacak olup ilgili ilan 02 Mayıs 2019 tarihinde DPB'de yayımlanmış olup 06 Mayıs 2019 tarihinde ise Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde ilan edilecektir. Adaylara başvuru için 5 günlük bir süre zarfı verilmiş olup başvurular en geç 10 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Bu yönde adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden veya Alım yapılacak şehirdeki İŞKUR İl Müdürlüklerinden yapılması gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABLİR?

Taşkömürü Kurumu 500 işçi alım ilanına adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Bu bağlamda adaylardan, en az ilkokul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 32 yaşında gün almamış olmak ve Zonguldak, Bartın veya Karabük illerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

3 FARKLI ŞEHİRDE ALIM OLACAK!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 500 kişilik kadro ile 3 farklı şehirde işçi alacak. Bu bağlamda alımlar Pano- Ayak Üretim işçisi pozisyonlarında yapılacak olup Zonguldak ilinden 350, Bartın ilinden 100 ve Karabük ilinden 50 işçi alımı olacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

İŞKUR tarafından alınacak başvurular sonradan Türkiye İş Kurumu tarafından hazırlanacak Nihai liste ile birlikte adaylara 23 Mayıs 2019 tarihinde kura çekimi yapılacaktır. İlgili Kura çekimi Zonguldak Site (Bahçelievler) kapalı Spor salonunda,Amasra Müessese Müdürlüğü sinema salonunda, ve Karabük Nikah salonunda Noter huzurunda yapılacaktır.

Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız. Ayrıca İlgili ilan İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvurular başladığında anında bildirim alabilmek için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilir ve başvurularınıza başlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim