İŞKUR üzerinden Ekim ayında yayınlanan yeni ilanlarda hem kamu hem de özel sektör alımları devam ediyor. Bu kapsamda kamu hastanelerinde çalışan birçok sağlık personeli olmasının yanı sıra aynı zamanda özel hastanelerde de görev yapan ve farklı pozisyonlarda atanan sağlık personelleri vardır. Bu nokta İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda özel veya bazı kamu hastanelerinde görevlendirilmek üzere doktor, hemşire, ebe, hasta danışmanı gibi tam 25 pozisyonda toplamda 257 sağlık personeli alımı yapılacağı açıklanmıştır. İlgili alımlara ilişkin detaylar şu şekildedir.

Başvuru Şartları

İŞKUR yayınlanan yeni ilanlar arasında sağlık personeli ihtiyacını karşılamaya yönelik ilanlar da yer almakta olup buna göre toplamda 257 sağlık personeli alımı yapılacak olup bu branşlar ise aşağıda sizin için derlediğimiz tabloda açık bir şekilde ifade edilmektedir. İlgili pozisyonlara başvuracak adaylardan başvurulacak pozisyona göre, ilan veren kuruma göre farklı şartları sağlaması istenmekte olup bunlara arasında Türk vatandaşı olma, kamu haklarından yoksun olmama, askerlik ile ilgisi olmama gibi genel şartların yanı sıra, ilgili eğitim düzeyini sağlama, tecrübe ve yaş gibi özel şartların da sağlanması gerekmektedir.

Alım Yapılacak Olan Kadrolar

Acil Tıp Teknisyeni, Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri, Ağız ve Diş Sağlığı Teknisyeni, Ambulans Sürücüsü, Anestezi Teknisyeni, Diğer Hemşireler, Diğer Sağlık Personeli(İşyeri Hemşiresi), Ebe-Hemşire, Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Diğer Sağlık Personeli (İşyeri Hemşiresi)Diğer Sağlık Personeli (Sağlık Memuru), Hastane Yönetimi Ve Organizasyonu Meslek Elemanı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Temizlik Görevlisi (Hastane), Laborant Ve Veteriner Sağlık Teknikeri, Odyometri Sağlık Teknikeri, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Meslek Elemanı, Sağlık Memuru, Sağlık Teknikeri (Evde Hasta Bakımı), Sigorta Satış Temsilcisi-Sağlık, Hayat, Veteriner Sağlık Teknisyeni, Hekim-Pratisyen

İlgili ilanlara erişmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx