İŞKUR üzerinden de yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu ilanlar içerisinde kamu kurumu olan belediyelere ait ilanlar da yer almakta olup ilanlarda 2 belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 11 personel alımı gerçekleştirilecektir. Temizlik görevlisi olmak üzere farklı kadrolarda yapılacak olan alımlarda Ayvacık ve Enez Belediyesi beden işçisi alımı gerçekleştirecek.

Başvuru Şartları

İlgili alımlarda adayların genel olarak İŞKUR’a kayıtlı olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak,Türk Ceza Kanununun 53.maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevini kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma , edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahrum olmamak,Askerlikle ilgisi olmamak ya da tecilli olmak,Güvenlik soruşturması temiz çıkmak şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yapılan beden işçisi alımında adayların İŞKUR’a kayıtlı olması gerekmekte olup ilgili ilanlarahttps://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspxadresi üzerinden erişim sağlamak mümkündür. Açılan sayfada ilan numarasını girerek online başvuru yapmak gerekmekte olup detaylar ilan sayfasında yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim