Her gün hem özel hem de kamu sektörü ilanlarının yayınlandığı İŞKUR üzerinden özellikle korona virüs salgını sebebi ile artışa geçen sağlık personeli alımları yayınlanmaya devam ediyor. Farklı iller, kurumlar ve kadrolarda istihdam edilmek üzere toplamda 280 sağlık personeli alımı yapılacak olan İŞKUR üzerinden ilgili ilanlara başvurmak isteyenler için başvuru şartları kadrolar ve diğer detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Toplamda 280 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin detaylar şu şekilde:

  1. Tıp Teknisyeni 7, Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) 5, Servis Hemşiresi 5, Çocuk Hemşiresi 1, Diğer Hemşireler4, Diğer Sağlık Personeli(İşyeri Hemşiresi) 7, Ebe-Hemşire 1, Hemşire 68, Yoğun Bakım Hemşiresi 1, İlk ve Yardım Teknikeri /Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri6, Diş Hekimi Asistanı/Yardımcısı 4, Diş Hekimi Sekreteri1, Hekim-Pratisyen 2, Hasta Danışmanı1, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi 2, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı153, Hasta Ve Yaşlı Refakatçisi 5, İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı1, Sağlık Teknikeri (Evde Hasta Bakımı) 4, Temizlik Görevlisi (Hastane) 2 kişi alınacaktır.

Başvuru Şartları

İlgili kadrolara göre başvuru şartları değişmekte olup genel olarak sağlanması gereken başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliği ile ilişiği olmamak, kamu haklarında yoksun olmamak, değişmekte olan bir şart olarak ilanın yer aldığı il veya ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, en az öğrenim şartını sağlamak, istenilen belge ve sertifikalara sahip olmak, varsa ilgili yıl tecrübe ve deneyime sahip olmak, ilgili yaş aralığında olmak gibi birtakım özel şartların da sağlanması istenmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilana başvuru yapmak isteyenler için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx linki üzerinden online başvuru yapılabilmektedir.