Temmuz ayının son günlerinde İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda belediyeler tarafından farklı kadrolar, illerde olmak üzere toplamda 45 kişi alınacak olup alım yapacak olan belediyeler ile kadrolara ilişkin detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Bodrum Belediyesi

Belediye tarafından 4 geçici işçi alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, 657 kanun gereklerini taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan aylık almıyor olmak en az E ya da C sınıfı ehliyeti olmak, SRC4 ve psiko teknik belgesine sahip olmak, en az ortaokul mezunu olmak, 40 yaşını aşmamış olmak, Bodrum’daa ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

15 işçi alımında ise genel alım şartlarının yanı sıra en az ilkokul mezunu olmak, 40 yaşını aşmamış olmak, Bodrum’da ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Koru Belediyesi

Belediye tarafından 3 beden işçisi alımı yapılacak olup adayların genel alım şartlarının yanı sıra Çınarcık ilçe sınırları içinde ikamet etmek, 18 yaşını doldurmuş olmak, çalışmaya engel bir durumu olmamak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Osmangazi Belediyesi

Belediye 10 çöp toplama personeli alınacak olup genel alım şartlarına ek olarak emekli olmamak, emeklilik şartları taşımamak, bedenen sağlıklı olmak, vardiyalı çalışabilecek olmak, herhangi bir bulaşıcı hastalığı olmamak şartları aranmaktadır.

Teşvikiye Belediyesi

Belediye 1 beden işçisi alımı için adaylardan Teşvikiye belediye sınırları içinde en az 5 yıldır ikamet ediyor olmak, erkek olmak ve kamu haklarında mahrum olmamak şartlarını sağlamalarını istemektedir.

Akçaşehir Belediyesi

1 geçici işçi alımı için adayların genel alım şartlarını sağlaması istenmektedir.

Ödemiş Belediyesi

1 mimar alımı yapacak olan belediye adaylardan en az 6 aydır Ödemiş’te ikamet ediyor olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak 5 yıl deneyimi olmak, 3D modelleme ve görselleştirme konusunda deneyimli olmak başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

Kalaba Belediyesi

Belediye 6 temizlik işçisi alımı için erkek olmak ve Kalaba’da ikamet ediyor olmak, 1 şoför alımı için de diğer alım şartlarına ek olarak askerlik ile ilgisi olmamak, en az 10 yıllık C sınıfı ehliyeti olmak şartları aranmaktadır.

Bafra Belediyesi

Belediye 3 garson alımı için alanda deneyimi olmak şartını aramaktadır.

İlanlara ilişkin detaylar için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim