Türkiye İş Kurumu üzerinde temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi ve Şoför pozisyonları için personel alım ilanları yayımlandı. Alımlar farklı kamu kurumları tarafından yapılacak olup adaylardan aranan başvuru şartları farklıdır.

Söz konusu ilanlar İşkur üzerinde 15 Nisan 2019 tarihi itibari ile yayımlandı ve adaylar başvurularını 4 gün içerisinde yani en geç 19 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular İŞKUR resmi başvuru adresi olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ:

Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı birimlere temizlik görevlisi alınacak Bu yönde adaylardan, En az lise mezunu olmak, 18 İle 45 yaşları arasında olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacak.

Bu kapsamda Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi ( Kamu Grubu ) 27 Temizlik Görevlisi alacak. Eski Hükümlü veya TMY kapsamında ise 1 temizlik Görevlisi ve Engelli 2 temizlik görevlisi olmak üzere toplamda 30 temizlik görevlisi alınacak.

Başvurularınızı, Normal Statüde olanlar, 00004931685 numarası ile Engelli Temizlik Görevlisi için, 00004932057 Numarası ve Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan Statüde olanlar 00004932067 İş İlanı numaraları ile başvuru yapabilirler.

ŞOFÖR ALIMLARI:

İŞKUR da ilan edilen pozisyonlar içerisinde bulunan şoför kadrosuna farklı kurumlar alım yapacak. Bu kapsamda Tübitak Marmara Araştırma Merkezi 1 Şoför ( Yolcu Taşıma ), TÜBİTAK 1 Yolcu Taşıma Şoförü alacak ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi ( Kamu Grubu ) 1 Yük Taşıma Şoförü alacağını belirtti. Bu yönde adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak Sağlık sorunu olmamak, Askerlik ile ilgisi bulunmamak, gibi nitelikler aranacak.

Bunun dışında özel olarak ise, En az Lise mezunu olmak veya dengi okul mezunu olmak, Sc 2 ve Src 4 Belgesine sahip olmak, D veya E Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak ve pozisyon seviyesine göre deneyim sahibi olmak şartları aranacak.

Adaylar başvurularını, TÜBİTAK için, 00004931644 numarsı ile , TÜBİTAK Marmara Araştırma merkezi için 00004930052 numarası ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi için İş İlan No (00004932047) ile başvurularını yapabilirler.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI:

Türkiye İş Kurumu üzerinde güvenlik görevlisi alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre silahlı veya silahsız güvenlik personeli alınacak. Bu bağlamda, TÜBİTAK -ULUSAL METROLOJİ ENSTİTÜSÜ (UME) 4 Silahlı Güvenlik Görevlisi ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi ( kamu grubu ) 30 Güvenlik görevlisi alacak.

Adaylarda bu yönde, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, 18 ile 45 yaşları arasında olmak şartları aranacak.

Adaylar başvurularını, TÜBİTAK için, 00004929712 numarası ile ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi ( kamu grubu ) için 00004931792 numarası ile İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilirler.

DİĞER İŞÇİ VE PERSONEL ALIMI İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.