Temmuz ayının girmesi ile birlikte kamu grubu ilanları yayımlandı ve İŞKUR personel alımları başladı. Yayımlanan İŞKUR ilanlarına göre kamuya çok sayıda kamu personeli alımı yapılıyor. Bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere alım yapacak kamu kurumları ve pozisyonları hakkında bilgi vererek ve başvuru şartları hakkında sizleri aydınlatarak detayları sizlere aktaracağız.

ALIM YAPACAK KURUM VE POZİSYONU:

  1. İSTANBUL VAKIFLAR BÖLGE MÜD VAKIFLAR: 1 Aşçı alımı yapılacak.
  2. TÜRK İŞBİRLİĞİ VE KOORDİNASYON AJANSI BAŞKANLIĞI(KAMU GRUBU): 1 Engelli Sekreter, 1 Engelli Muhasebeci, 1 Garson ( Servis Elemanı ), 1 Sıhhi tesisatçı, 1 Kütüphaneci alımı yapılacak.
  3. BELEDİYE BAŞKANLIĞI MARMARAEREĞLİS : 10 Temizlik Görevlisi alınacak
  4. KESTEL SULAMA BİRLİĞİ: 1 Çiftçi ( tarla ürünleri ) 
  5. MSB AKARYAKIT İKMAL VE NATO POL.TES.İŞL.ANT BAŞKANLIĞI(KAMU GRUBU): 1 Engelli  ve 1 normal Bilgisayar teknolojisi Teknikeri personeli alınacak.
  6. İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ: 1 beden İşçisi ( Genel ), 1 Temizlik Görevlisi alınacak.
  7. ILGAZ ÖĞRETMENEVİ AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi), 2 Beden İşçisi (Genel)(Beden İşçisi (Temizlik)) ve 1 Aşçı  alınacak.
  8. T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI (KAMU GRUBU) : 3 temizlik Görevlisi ve 2 Engelli Temizlik Görevlissi alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER NELERDİR?

Adayların ilgili ilanlara başvuru yapabilmeleri için bazı aranan genel nitelikleiri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu bağlamda adaylardan , Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması temiz olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, en az ilköğretim mezunu olmak ve alım yapılacak mesleğe göre belge sahibi olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 01 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler ve en geç 05 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Açılacak sayfada İşyeri Türü nü kamu olarak seçildiğinde ilgili ilanlara erişim sağlanabilmektedir.

Editör: TE Bilisim