İŞKUR üzerinde her gün yüzlerce iş ilanı yayınlanmakta olup bu iş ilanlarının büyük bir kısmı özel sektör ağırlıklı olsa da kamu kurumları da İŞKUR üzerinden kamu personeli alımı yapıyor. Mayıs ayının üçüncü çeyreğinde İŞKUR üzerinden açıklanan ilanda MSB 42'nci bakım fabrika müdürlüğü ile EGM polis evleri kapsamında görevlendirmek üzere personel alımı gerçekleştirilecektir.

Duyurulan ilanda MSB ve EGM personel kadrolarında istihdam edilecek adaylar yük taşıma işçisi, temizlik görevlisi, servis elemanı ve servis komisi görevlerinde bulunacaktır. Diğer Tahmil-Tahliye ve İlgili Yük Taşıma İşçileri Millî Savunma Bakanlığı 42. Bakım Fabrika Müdürlüğü taşıma işçisi, Muğla EGM temizlik elemanı, servis komisi ve garson istihdam edecektir.

Temizlik Görevlisi olarak görev yapacak olan adayların, En az İlköğretim mezunu olması ve belgelemesi. Daha önceden Kat Temizlik Görevlisi olarak sosyal tesislerde görev yapması ve son 2 yıl içerisinde alınmış MEB Onaylı Hijyen Eğitim belgesine sahip olması gereklidir.

Garson kadrosu için adayların En az İlköğretim mezunu olması ve belgelemesi. Daha önceden servis elemanı olarak sosyal tesislerde görev yapması ve son 2 yıl içerisinde alınmış MEB Onaylı Hijyen Eğitim belgesine sahip olması gereklidir.

Tük taşıma işçisi ilanı için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Toplamda 5 işçi alacak olan Muğla EGM ilanları için:

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004986104&isyeriTuru=Kamu&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004986104&isyeriTuru=Kamu

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004985989&isyeriTuru=Kamu&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004985989&isyeriTuru=Kamu

Editör: TE Bilisim