İŞKUR bünyesinde 3 personel istihdamı yapılacak. Adayların bu alımlarda bireysel danışmanlık hizmetlerinde yazılım geliştirme uzmanı olarak istihdam edilecekler. Buna göre Geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve Türk vatandaşların istihdamı için gerçekleşecek olan projede istihdam edilecekler. Destek projeden yararlanacak olan vatandaşların istihdamı için gerçekleştirilen bilgi işlem projeleri entegrasyonlarında ve bilgi işlem faaliyetlerinin sürdürülmesinde görevlendirilecek olan personel alımı başvuru şartlar şu şekilde olacak.

DANIŞMAN ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

3 yazılım geliştirme danışmanı alımında; Mühendislik Fakültelerinin Yazılım, Bilgisayar, Elektrik, Elektronik, Elektrik ve Elektronik, ve Endüstri Mühendisleri bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Adayların iş tecrübesi şartlarına sahip olmaları ve 3 yıl mesleki denetime sahip olmak istenilmektedir. İyi derecede İngilizce yabancı dile sahip olmak gerekmektedir. Visual Studio .net, C#, Asp. net Web forms, Asp.net MVC konularında daha önce proje geliştirmiş olup yüksek düzeyde bilgi sahibi olmak gerekmektedir. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, erkek adayların askerliğini tamamlamış ya da 2 yıl tecilli olması, analitik düşünme, detaylara hakim, problem çözebilme yeteneklerine sahip adayların başvuru yapması istenilmiştir. Diğer başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı.

Görev süresi; İŞKUR ilanına göre yazılım danışmanı alım ilanında başvuru yapan ve kazanan adaylar 2020 yılının ilk çeyreğinden 2020 ılının sonuna kadar istihdam edilecekleri ifade edildi.

3 yazılım geliştirme personelinin görev ve sorumlukları

Editör: TE Bilisim