Türkiye İş Kurumu aracılığı ile personel alımı ilanları yayımlandı. Hafta başı itibari ile yayımlanmış olan Kamu Personeli alımı ilanlarına göre farklı kurumlara ve kuruluşlara personel alımları yapılacak. Herkesin merakla beklediği haftanın ilanları duyuruldu ve başvuru süreci başladı. Engelli, Eski Hükümlü ve Normal statüde personel alımı yapılacağı duyuruldu.

18 EKİM İLE YAYIMLANAN KAMU İLANLARI:

Kamu İŞKUR İlanları üzerinden yayımlanan ilanlara göre alımlar , Öğretmenevi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediyeler ve Üniversitelere toplamda 63 kişilik kadro ile Personel alım yapılacak. İşte Yayımlanan ilanlar ve kadro dağılımı:

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ: 3 Beden İşçisi (Genel)

AFŞİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 6 Garson (Servis Elemanı) , 1 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) , 1 Bulaşıkçı (Stevard), 1 Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), 1 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi), 1 Şoför-Yük Taşıma,

GAP ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA VE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri),

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI: 20 Temizlik Görevlisi, 20 Güvenlik Görevlisi,

SAMSUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI: 1 Sıhhi Tesisatçı, 1 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), 1 Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı), 2 Beden İşçisi (Genel), 1 İnşaat Boyacısı/Boyacı,

ÖĞRETMEN EVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Gıda Mühendisi, 1 Elektrikçi (Genel),

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kamuya İŞKUR üzerinde Bu hafta yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler talep edilmektedir. Bu yönde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 30 veya 35 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İŞKUR ile gelen ilanlar için başvurular ilanların yayım tarihi olan 18 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Ekim 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Başvurular sadece İŞKUR ile " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " bağlantısı üzerinden yapılacak.