Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden toplum yararına programı ilanı açıklandı. Temmuz TYP ilanına göre Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından açıklanan yeni bir ilanı göre restorasyon tarih ve kültürel mirasın korunması uygulama alanında Pamukkale İlçesi Denizli ilinde görevlendirilmek üzere typ personeli alımı gerçekleştirilecektir. 

İşkur üzerinden açıklanan ilan detayları belli oldu. Adaylar 30 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Denizli ili Pamukkale ilçesinde 10 Ağustos 2020 tarihinden itibaren 120 gün görevlendirilerek. 8 Aralık 2020 tarihine kadar istihdam edilecekler. Günlük 7,5 saat çalışma süresinden görev yapacaklardır. Başvurular 26 temmuz 2020 tarihinde başladı. Son başvuru günü 30 Temmuz 2020 olarak açıklandı. Toplam alım yapılacak personel sayısı 15 olarak belirtildi.

SEÇİMLER LİSTE YÖNTEMİ İLE;

Başvuru yapan adaylar arasından 5 Ağustos 10:00 ile 12:30 arasında liste yöntemi ile belirlenecekler. Çalışma haftada 6 gün olacak ve 5 kişilik personel laodikya 7 kişi, Tripolis 5 kişi Beyce sultan 2 kişi, kütüphane 1 kişi olacak şekilde dağılım gerçekleştirilecek. Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün kamu Kurumu personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki ilan detaylarından ilan numarasını öğrenebilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Genel başvuru şartları; 18 yaşını doldurmuş olmak, örgün bir öğretimde okuyor olmamak, emekli aylığı ya da gelir aylığı almıyor olmak, daha önce İşkur typ personeli olarak görevli iken kendi kusurlarını nedeniyle işten çıkartılmamış olmak (devamsızlık gibi) Buldan, Çivril, Pamukkale, Merkezefendi ilçelerinde ikamet ediyor olmak gerekmektedir.

İLAN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim