Kamu kurumu personel alımları devam ediyor. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile başvuruları devam eden 27 personel alımı başvurularında bazı detaylar şu şekilde;

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIM İLANLARI;

Malatya Turgut Özal Üniversitesine temizlik görevlisi kadrosunda üç kişilik alım yapılacak. Siirt Üniversitesi Güvenlik Görevlisi kadrosunda, laborant temizlikçi işçisi ve şoför kadrosunda alım gerçekleştirecek. İnönü Üniversitesine sağlık bilimleri bilgi elemanı alımı yapılacak.

ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ İLANLARI;

Çankırı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne temizlik görevlisi kadrosunda, İnegöl Öğretmenevi Müdürlüğüne sekreter ile temizlik görevlisinde alım gerçekleşecek.

İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILACAK PERSONEL ALIMLARI;

Çoban sürü yönetimi elemanı kadrosu ile su ürünleri gıda işletmecisi kadrosunda işçi alımı yapılacak. Sürü yöneticiliği alanında meb onaylı sertifikası olan adayların çoban sürü yönetimi elamanı alımlarına başvuru yapabilirler.

BELEDİYE İLANLARI;

Son olarak İŞKUR kamu kurumu alım ilanlarından bir tanesi de Ağrı Belediyesi Başkanlığına halı dokumacı alımı. Erbaa Belediyesi Başkanlığına şoför alımı ile Karapa Belediyesi Başkanlığına gerçekleştirilecek olan büro işçisi istihdamıdır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular ve ilan detayları için İŞKUR esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden ilanlara erişebilirler. Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için T.C. ve şifre ile giriş yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim