Türkiye İş Kurumu tarafından 11 Haziran 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya 41 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Bir çok kurum veya kuruluş ilan yayımlamış olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başladılar. 

İşin Olsa ekibi olarak dün de dile getirdiğimiz 10 Haziran 2019 Personel alımı ilanları üzerine 11 Haziran 2019 tarihli ilanlar'da eklenerek kamuya alım yapacak kurum sayısı artmış oldu. 10 Haziran 2019 tarihli yayımlanan ilanlara göre, Tarım ve Orman Bakanlığı, İl tarım ve Orman Müdürlükleri, TÜBİTAK ve Farklı Belediyeler alım yapacaklarını belirtmişlerdi. İlgili ilanların detaylarına ulaşmak için ise Buraya Tıklayınız.

11 Haziran 2019 tarihli yayımlanan ilanlara göre ise, Yine İl Tarım ve Orman Müdürlükleri, Onarım Destek Komutanlığı , Belediyeler, Bakım komutanlıkları gibi kurum veya kuruluşlar 41 personel alımı yapacaklar.

11 HAZİRAN 2019 KURUM VE KADRO BİLGİSİ:

1. Düzce İl tarım ve Orman Müdürlüğü: 1 Engelli Büro İşçisi, 1 Eski Hükümlü vea TMY kpsamında Büro İşçisi, 

2. Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü: 1 Engelli Büro İşçisi

3. Horosan Belediye Başkanlığı: 9 Büro Memuru ( Genel ), 1 Greyder Operatörü, 1 Fotoğrafçı, 16 Bahçe Bakım Elemanı ( Park Bahçe ve Koruların Bakımı ), 1 Beko Loder ( Kazıcı - Yükleyici ) Opeatörü, 1 Eksvatör ( Kazıma ve Yükleme ) Operatörü

4. 51 inci Bakım Fabrika Müdürlüğü : 1 Beden İşçisi ( Genel )

5. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü : 1 Engelli tarım İşçisi ( Tarla Ürünleri )

6. Mersin Onarım Destek Komuranlığı: 1 Engelli Marangoz

7. Mucur Belediye Başkanlığı: 1 Şoför - Yük Taşıma

8. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü : 1 Engelli Aşçı

9. Bolu İl Tarım Müdürlüğü: Engelli 1 Muhasebeci ve 1 Beden İşçisi ( Temizlik ) ve 1 Muhasebeci 

10. 2inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı : 1 Aşçı

Olmak üzere toplamda 41 kişilik boş kadro ile farklı kurumlar ve farklı kadrolar aracılığı ile işçi alımları ve personel alımları yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yıkarıdaki alım yapacak kamu kurumları adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Sağlık açısındna görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, İlköğretim, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Alım yapılacak pozisyona göre gerekli ertifika sahibi olmak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 11 Haziran 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 6 gün içerisinde yani en geç 17 Haziran 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak ilgili kurumları İşyeri Ünvanı kısmına yazıp aratarak ulaşabilecekler. 

Editör: TE Bilisim