Türkiye İş Kurumu aracılığı ile TÜBİTAK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. İlanlara başvuru süreci başlamış olup İŞKUR ile şartlar ve detaylar açıklandı. Bu yönde alımlar KOCAELİ ilinde yapılacak olup detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

TÜBİTAK TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında olmak üzere toplamda 20 kişilik kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda;

  • TMK kapsamında 9 Diğer Teknisyen Ve Teknikerler, 5 Şoför (Yolcu Taşıma), 3 Genel evrak dağıtıcısı alımı yapılacak.
  • Normal statüde ise 3 Silahlı Koruma memuru alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Özel olarak ise,

Koruma Memuru Alımı:

- Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikası sahibi olmak.

- Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak.

- İşe alınacak kişilerin Kocaeli’nin Gebze veya Darıca ilçelerinden birinde ikamet etmesi istenecektir.

- Alanında en az 1 yıl tecrübe sahibi olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK'dan alınacak belgeyle ibraz etmek.

- 01/01/1990 tarihinde ve sonrasında doğmuş olmak.

Şoför Alımı:

- B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

- SRC 2 belgesi ve psikoteknik raporu sahibi olmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İŞKUR aracılığı ile yapılacak personel alımları için adaylar başvurularına 05 Ekim 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 4 gün içerisinde yani 9 Ekim 2020 tarihine kadar başvuruları gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını İŞKUR aracılığı ile Online olarak gerçekleştirmeleri gereklidir. Aşağıdaki adımları inceleyerek başvuru yapabilirsiniz.

1. Adım: İŞKUR adresine bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " ilgili adrese giriniz.

2. Adım: İŞYERİ ÜNVANI kısmında TÜBİTAK yazarak ARA butonuna tıklayınız ve ilgili ilanlara ulaşacaksınız.