İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda bu hafta sonuna kadar başvuruya açık olarak farklı kamu kurumları tarafından farklı kadrolarda en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılacağı açıklanmış olup ilgili alımlar, kurumlar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Burhaniye Belediye Başkanlığı

Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 tıbbi ve aromatik bitkiler yetiştiricisi alınacak olup adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında genel alım şartlarının yanında herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, MEB Onaylı Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler Yetiştiricisi Kurs Belgesi bulunmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak, Balıkesir Burhaniye ilçesinde ikamet ediyor olmak, Eski hükümlü statüsünde olmak şartları aranmaktadır.

Cimitekke Belediye Başkanlığı

Kurum 3 bahçıvan alımı yapacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sosyal güvencesi olmamak genel şartlarının yanı sıra en az ilköğretim mezunu olmak şartını sağlaması istenmektedir.3 mezarlık görevlisi alımı için ise yine genel personel alım şartlarının ve en az ilköğretim mezunu olma şartının sağlanması gerekmektedir.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi

Üniversite bünyesinde 1 engelli temizlik işçisi alımı yapılacak olup ilgili pozisyona başvuru yapmak isteyen adayların genel alım şartlarına ek olarak 18 ile 30 yaş arasında olmak, en az ilköğretim mezunu olması, emekli ya da yaşlılık aylığı almıyor olması, en az yüzde 40 oranında engeli bulunması şartlarını da sağlaması gerekmektedir.

Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 pide ustası alımı yapılacaktır. Adayların pozisyon için sağlaması gereken başvuru şartları arasında genel alım şartlarının yanı sıra en az ilköğretim mezunu olmak ve Pide Ustası mesleğinde en az 2 yıl deneyimli, taş fırın kullanabilen, 18 yaşından büyük, esnek çalışma saatlerine uygun olacak şekilde çalışabilecek olmak şartları yer almaktadır.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü

2 şoför alımı yapacak olan kurum, adaylardanbulaşıcı hastalığı olmadığını ve sağlık durumunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, asgari ilkokul/ilköğretim mezunu olmak, "d" veya "e" sınıfı (yeni c veya ce) ehliyete sahip olmak. Src belgesine sahip olmak, (psikoteknik belgesine sahip olmak, dijital takograf belgesine sahip olmak), fiilen askerlik yapmış veya muaf olması şartlarını sağlamasını istemektedir.

İlgili ilanlara erişmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim