Türkiye Elektrik İletim A.Ş. ( TEİAŞ ) Genel Müdürlüğü Personel alımı için başvurular başladı. Geçtiğimiz hafta yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre TEİAŞ bünyesine 150 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden alınacak başvurular ilse 42 ilde bulunan taşra teşkilatlarına kadrolu personel alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilir? Alım yapılacak kadrolar nedir?

42 İLDE 2 KADROYA ALIM YAPILACAK!

TEİAŞ kamu personeli alımı için iŞKUR ilan yayımladı. 42 farklı ilde alım yapılacak. Bu kapsamda alımlar lise mezunu adaylar içerisinden 19 Elektronik Teknisyeni ve 131 Elektrik Teknisyeni alımı yapılacak. Alım yapılacak iller şöyledir.

  1. İstanbul
  2. Bursa
  3. Çanakkale
  4. İzmir
  5. Bartın
  6. Sakarya
  7. Düzce
  8. Eskişehir
  9. Kütahya
  10. Isparta
  11. Afyon
  12. Ankara
  13. Konya
  14. Samsun
  15. Amasya
  16. Tokat
  17. Kayseri
  18. Gaziantep
  19. Şanlıurfa
  20. Elazığ
  21. Malatya
  22. Trabzon
  23. Artvin
  24. Erzurum
  25. Erzincan
  26. Mardin
  27. Batman
  28. Van
  29. Ağrı
  30. Iğdır
  31. Hatay
  32. Mersin 
  33. Adana 
  34. Antalya
  35. Kırklareli
  36. Tekirdağ
  37. Edirne
  38. Denizli 
  39. Aydın
  40. Muğla
  41. Kastamonu
  42. Karabük

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

TEİAŞ perosnel alımı ilanı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler resmi internet adresi üzerinde 17 ağustos 2020 tarihinde duyurulmuştu. Söz konusu ilan için başvurular ise 24 Ağustos 2020 tarihi ile İŞKUR'da yayımlananrak başladı. Sadece ilgili niteliklere uygun olan adaylar başvuru yapabileecekler. Başvurular en geç 28 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, İŞKUR internet sitesinden (esube.iskur.gov.tr/ internet adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak), E-DEVLET ve ALO 170 hattı üzerinden başvurularını yapacaktır

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

TEİAŞ 150 personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ İÇİN:

1. Lise ve Dengi Okulların: Elektrik veya Elektrik Elektronik Teknolojileri Bölümünün Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğ, Yüksek Gerilim Sistemleri veya Endüstriyel Bakım Onarım alt dallarının birinden mezun olmak.

2. İlgili Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşımak

3. 31 yaşını bitirmemiş olmak (24.08.1989 tarihinden sonra doğanlar başvuru yapabilecektir. )

4 .Askerlikle ilişiği olmamak (Yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

5. Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olmak.

ELEKTRONİK TEKNİSYENLERİ İÇİN:

1. Lise ve Dengi Okulların: Elektronik veya Elektrik Elektronik Teknolojileri Bölümünün: Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri alt dallarının birinden mezun olmak.

2. İlgili Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşımak

3. 31 yaşını bitirmemiş olmak (24.08.1989 tarihinden sonra doğanlar başvuru yapabilecektir. )

4. Askerlikle ilişiği olmamak (Yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

5. Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olmak

NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

TEİAŞ alımını yapacağı personel adaylarının değerlendirmesini kura çekimi ile sonrasında sözlü sınav ile yapacak. Bu yönde Talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı ile , Öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek ve bu adaylar sözlü sınava davet edilecektir.

İLANIN TAM METNİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

BU İLANI VE DİĞER İLANLARI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL

Editör: TE Bilisim