Kamu kurumlarına ilk kez atanmak için iş başvurusu yapan adaylar dikkat. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR kamu personeli alımı ilanlarından KPSS'siz ve KPSS ile başvurular 14 Eylül 2020 tarihinde sona erecek. Bu ilanların başvuruların tamamlanmasının ardından işkur yeni iş ilanları açıklayacak. Başvurusu sona erecek olan memur ve işçi alımı ilanları şu şekildedir.

İŞÇİ VE MEMUR ALII BAŞVURULARI BİTİYOR!

KURUMLAR; Sulakyurt Belediye Başkanlığı, Kastamonu Üniversitesi, Devlet Su İşleri 17. Bölge Müdürlüğü, Geyikli Belediyesi Başkanlığı, Türkiye Zeytincilik Araştırma Enstitüsüsü, Meriç Belediye Başkanlığı ve Kemaliye Belediye Başkanlığı olmak üzere bir çok kurumda başvuru sürüyor.

KADRO DAĞILIMI; Temizlik görevlisi 2, elektrik teknisyeni 1, tarım işçisi tarla ürünleri 1, futbol antrenörü 1, beden işçisi temizlik kadrosunda 1, büro işçisi 1, sıhhi tesisatçısı 1, inşaat işçisi 1, bahçıvan 3, temizlik görevlisi 5, taksi şoförü kadrosunda ise 1 olmak üzere toplamda; 18 kişilik alım ilanı bulunuyor.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI; 18 yaşını doldurmuş olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, eğitim şartlarında en az ilköğretim mezunu, 2 yıllık önlisans ve lisans mezunu olmak, kpss şartında meslek yüksek okulu ile lisans mezunu adayların kpss puanı istenilmektedir. Diğer adaylardan ise herhangi bir kpss şartı aranmadan noter kurasından ismini çıkması ve mülakat sınavından başarılı olmaları gerekmektedir. 

Editör: TE Bilisim