Türkiye İş Kurumu üzerinden daimi ve geçici süreli personel alım ilanları bir bir açıklanmaya devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR üzerinden yeni duyurulan TYP ilanına göre 257 kişi istihdam edilecek. Başvuru detayları şu şekilde olacak.

Adana ili Yüregir ilçesi Belediye Başkanlığının temizlik, kamusal alt yapının yenilenmesi, ağaçlandırma, park düzenlemesi gibi uygulama alanlarında görevlendirecek olan 257 personel alınacak. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecekler. Son başvuru tarihi ise 25 Ağustos olarak açıklandı. 

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmak, 2 Eylül 2019 tarihinden itibaren görevlendirilmek gerekli olacaktır. Her hangi bir emekli ya da malul aylığı almıyor olmaları gerekli olacaktır. Katılımcı sayısı 257 olarak açıklanan ilanda başvurular 21 Ağustos tarihi itibari ile başladı. Son başvuru ise 25 Ağustos tarihinde tamamlanacak. Görev bitiş süresi ise 30 Kasım olarak açıklandı. Seçim yöntemi listede ile belirlenecek. Seçim yeri Yüreğir Belediyesi temizlik işleri şantiyesinde PTT evlerinde gerçekleştirilecek. 

İlana erişmek için tıklayın.

Diğer yandan Eylül ayına günler kala Milli Eğitim bakanlığına bağlı okullarda görevlendirilmek üzere 81 il genelinde temizlik uygulama alanında TYP alımlarının yapılması bekleniyor. Başvurular için İŞKUR typ ilanlarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Detaylar belli olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim