Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesimndeki personel eksikliğini karşılamak üzere en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını bildirdi. Peki kimler başvuru yapabilir?

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK! KPSS ŞARTI YOK!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı personel adaylarından KPSS şartı aramıyor. En az ilkokul mezunu adaylar arasından alım yapılacak olup Değerlendirmeler Kura yöntemi ile yapılacak.

KADRO BİLGİLERİ:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

1) Türk vatandaşı olmak,

2) 18 yaşını tamamlamış olmak,

3) Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

4) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

5) Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

6) Başvurunun son günü itibarıyla işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden mezun olmak,

7) Adayların, başvurunun son günü itibarıyla duyuru ekinde yer alan tabloda gösterilen ve tercih ettikleri görev unvanlarına ilişkin meslek kolunun gerektirdiği şartları taşımaları gerekir.

8) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak,

9) Alınacak işçilerin deneme süresi altmış gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süresi beklenmeksizin tazminatsız feshedilecektir.

10) Adaylar vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışmaya engel bir durumu olmaması gerekir.

11) Adaylar, Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yayımlanan listeden Ankara ilinde ikamet etmek şartıyla sadece bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

12) Adaylardan, gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenler ile şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler ilan/sınav/göreve başlama sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

13) Adayların görevini devamlı yapmasına engel sağlık probleminin bulunmaması gerekmektedir.

14) Sözlü sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihlerinde sınava katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

15) Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx) 22/01/2020 – 27/01/2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim