Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) belediye personel alım ilanları yayımladı. Hem Kamu Grubu hemde kurum dışı ilanlar arasında yer alan beediye ilanları ile çok sayıda personel alımı yapılacak. Bu yönde Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için bazı nitelikler istenemktedir. Adayların bu nitelikleri taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecektir. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere belediye personel alımları için bugün yayımlanan belediye personel alım ilanlarını sunuyoruz. Aşağıda hem Kamu Grubu hemde Kurum dışı işçi perosnel alım ilanlarına ulaşabileceksiniz.

KAMU GRUBU 17 MAYIS İLANLARI:

İŞKUR üzerinde Kamu gurubu olarak yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya 3 farklı belediye için bu gün ilan yayımlandı. Bu bağlamda Kınık Belediye Başkanlığı 1 Silahlı Güvenlik Görevlisi, Atabğı Belediyesi 3 genel Beden İşçisi ve Eleşkirt Belediyesi 1 Kepçe operaötrü alımı yapacağını ilan etti.

Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En Az iiköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kepçe Operatörü pozisyonu için gerekli meslek bilgisine sahip ve G+B sınıfı ehliyete sahip olmak, ve Güvenlik Görevlisi için Lie mezunu olmak ve Silahlı olmak şartları aranır.

Başvurular ise https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden online olarak veya ilgili illerdeki İŞKUR Müdürlüklerinden yapılacak. Adaylar başvurularını Kınık Belediyesi İçin İş İlan No (00004982175), Siirt Atabağı Belediyesi için İş İlan No (00004982911) ve Eleşkirt Belediyesi için İş İlan No (00004983032) ile başvuru yapabileceklerdir.

KURUM DIŞI YAYIMLANAN BELEDİYE İLANLARI:

Kurum dışı ilanlarına göre 13 Belediye personel alım ilanı yayımladı. Bu bağlamda haberimizin devamınd aşağıda sizlere alım yapacak belediyeleri ve pozisyonlarını maddeler halind epaylaşıyoruz.

  1. İzmir Tire Belediyesi : 1 Büro İşçisi
  2. Yozgat Ovakent Belediyesi: 1 Kepçe Opetarötü
  3. Kastamonu Cide Belediyesi: 1 Beko loder operatörü, 1 mali Müşavir, 3 Beden İşçisi, 21 Büro İşçisi, 4 İnşaat İşçisi, 1 Mobilya İşçisi, 1 İş Makinası Operatörü, 1 Şoför, 5 temizlik işçisi, 3 Garson olmak üzere toplamda 41 personel alımı yapılacak.
  4. Mersin Büyükşehir Belediyesi: 1 Koordinatör, 1 Şefgarson
  5. Nevşehir Nar Belediyesi: 1 beden İşçisi
  6. Mersin Toroslar Belediyesi: 1 Proje Yöneticisi
  7. İzmir ödemiş Belediyesi: 30 Beden İşçisi
  8. İstanbul Bağcılar Belediyesi: 4 Bay Temizlik Görevlisi, 1 Erkek Güvenlik Görevlisi, 1 Erkek Kamyon otobüs Şoförü
  9. Isparta Senirkent Belediyesi: 10 Beden İşçisi
  10. Gümüşhane Siran Belediyesi: 2 Proje Yöneticisi
  11. Nevşehir Belediyesi: 1 beden İşçisi
  12. Kırıkkale Bahsili belediyesi: 5 temizlik İşçisi, 
  13. Muğla Ula Belediyesi 2 Şoför

Söz konusu bu ilanlara başvuru yapacak adyalardn, Erkek veya Bayan olmak ( Pozisyonuna göre değişebiliyor ), 18 yaşını doldurmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Gçrevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve alım yapılacak pozisyona göre gerekli belgelere sahip olmak şartlarını taşıyan adaylar bu ilanlara başvuru yapabilecekler.

Başvurular belediyelere istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. Bu yönde adaylara başvuru için kısa süreler verilmiş olup ilanlardan son başvuru süresine dikkat etmeniz gerekmektedir. İlngili ilanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca hafta başında yayımlanmış olan 16 Belediye için 79 personel alım ilanına ulaşmak için Buraya Tıklayınız.