İŞKUR 30 Ekim 2019 tarihli memur alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Belediye'ye memur alımı yapılacak. Bu kapsamda ilan hakkında detayları sizlerle İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz

İLANIN DETAYLARI:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilana göre Yaylakent belediye Başkanlığı bünyesine 1 kişili boş kadro ile Kamu statüsünde Daimi/Tam Zamanlı olarak Büro Memuru (Genel) (Büro Memuru (Maliye)) alımı yapacağını belirtti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yaylakent Belediye Başkanlığına başvuru yapacak adaylar, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 27 yaşından büyük olmamak, üniversitelerin Lisans bölümlerinin İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakültelerinden mezun olmuş olmak, Çankırı Orta ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan Yaylakent belediye Başkanlığı büro memuru alımı ilanına başvurular 30 Ekim 2019 tarihinde yayım itibari ile başvuru süresi başlamıştır. Adaylar başvurularını İŞKUR resmi İnternet adresi üzerinden İş İlan No (00005233855) ile en geç 04 Kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim