Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre kamu grubu personel alımları yapılacak. 18 farklı kamu kurumu tarafından gelmiş olan ilanlara göre farklı kamu kurumları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere kamu personeli alımı yapacaklar. Söz konusu olan ilanlar 21 EKim 2019 tarihi itibari ile yayımlanmaya başlanmıştı. Hala devam eden başvuruları bulunan ilanlar için detayları haberimizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre 18 kamu kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 135 kamu personeli alımı yapılacağı belirtildi. Başvurular hafta başı itibari ile gelmişti ve bazı ilanlarda başvular sona erecek.

ALIM YAPACAK KURUMLAR:

  1. TEMSAN: 1 Makine Mühendisi
  2. ÇEVRELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt)
  3. EMİRGAZİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU: 1 Aşçı ve 1 Aşçı Yardımcısı
  4. DENİZ İKMAL MERKEZİ KOMUTANLIĞI: 1 engelli Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik)
  5. DKK KARAARAÇLARI BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI: 1 Boyacı-Metal
  6. MAMAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI(KAMU GRUBU): 1 Şehir Plancısı
  7. GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ: 21 Hastane Hizmetlisi, 2 Sıhhi Tesisatçı, 1 Soğutmacı Ve Havalandırmacı, 1 Alçı Dekorasyoncu (Kartonpiyer) ve 1 Mobilya Döşeme İşçisi
  8. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ: 11 Temizlik Görevlisi ve 2 Engelli Temizlik Görevlisi, 6 Güvenlik Görevlisi (Silahsız), 1 İnşaat İşçisi, 1 Sıhhi Tesisatçı, 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 1 Makam Şoförü, 1 Harita Teknikeri, 1 Bilgisayar Operatörü/Kullanıcısı
  9. TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞü: 12 Dökümcü,4 Kaynak Teknisyeni, 2 Mekanizasyon-Pres İşçisi, 1 Ağaç İşleri Teknisyeni , 8 Temel İmalat (Talaşlı) ve Montaj Elemanı, 3 Kalite Kontrolcü
  10. İZMİR DSİ 2.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Hidrolog Yardımcısı
  11. İSKENDERUN İKMAL DESTEK KOMUTANLIĞI: Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri
  12. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ: 34 Temizlik Görevlisi (Hastane)
  13. 2'NCİ ANA BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI: 1 İnşaat Ustası
  14. TUNCELİ POLİSEVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Erkek Berberi/Erkek Kuaförü
  15. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI(KAMU GRUBU): 1 Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)
  16. KOCASİNAN İLÇESİ SARIMSAKLI POMPAJ SULAMA BİRLİĞİ: Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı)
  17. BAYAT ÖĞRETMENEVİ: 2 Aşçı ve 3 Temizlik Görevlisi
  18. HİTİT ÜNİV ERSİTESİ ÇORUM EROL OLÇOK EĞİTİM VE ARAŞ ANESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ: 1 Mutfak Görevlisi

BAŞVURU ŞARTLARI:

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre adaylardan, "Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az İlkokul mezunu olmak, 18 Yaşından büyük olmamak, Herhangi bir sosyal güvenik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyon için ilgili belgelere ve niteliklere sahip" adaylar ilanlara başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre başvuru süreci 21 Ekim 2019 tarihinde başlamıştı ve bazı ilanlarda başvurular bugün sona erecek. Bazı kurumlarda ise başvurular önümüzdeki hafta sona erecektir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak.

Adaylar başvurularını ilgili ekran üzerinden İŞYERİ TÜRÜ kısmını KAMU olarak seçerek ilgili ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirler.

Editör: TE Bilisim