İŞKUR yeni ilanlar yayımladı. 08 temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuya fakrlı pozisyonlardan ve niteliklerden alım yapılacak. Haberimizin devamından alım yapılacak kuruma ve pozisyonuna ulaşarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

08 TEMMUZ 2019 YAYIMLANAN İLANLAR:

Sayıştay Başkanlığı: 1 Engelli Sistem ve Ağ Uzmanı, 3 Büro Memuru Genel , 3 Yolcu Taşıma Şoförü, 3 Engelli çağrı merkezi Elemanı, 1 Engelli yazılım Mühendisi, 1 Engelli Sistem Uzmanı / Danışmanı olmak üzere toplamda 12 kişi alınacak.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa: 10 Güvenlik Görevlisi, 2 Sıhhi tesisatçı, 4 Elektrik Teknisyeni, 2 Diğer Telefon Ve Telgraf Tesisatçıları, 15 Büro Memuru, 2 hayvan Bakıcısı, 1 Çoban/Sürü Yönetim Elemanı (Küçükbaş Hayvan), 3 bahçıvan ,23 temizlik Görevlisi,  2 Diğer Telefon Ve Telgraf Tesisatçıları,  1 Kasap ve 2 okul Öncesi Öğretmeni olmak üzere toplamda 65 kşi alıacak.

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Tic, Aş: 2 uzman yardımcısı ( Genel ), 1 Büro Memuru ( Genel )

Orhangazi Öğretmenevi ve AKşam Sanat Okulu Müdürlüğü: 1 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) ve 1 İkram Hizmetleri (Yiyecek İçecek İşletmeciliği) Meslek Elemanı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü: 3 Engelli Temizlik görevlisi ve 2 Temizlik Görevlisi

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü: 2 Temizlik Görevlisi

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü: 1 Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller(Pasta Ustası)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

08 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanan İŞKUR personel Alımları ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Engelli, Eski Hükümlü veya TMY olan adaylar için durumunu gösterir rapora sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranır.

Ayrca Büro Memuru ve uzman yardımcısı alımları için adaylardan EKPSS/KPSS panı olmak şartıda aranıyor.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 08 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler ve en geç 5 gün içerisinde yani 12 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Bağlantı üzerinden açılacak ekranda İşyeri Ünvanı kısmında alım yapacak kurumun adını yazarak ilgili ilanlara ulaşılabilmektedir.