İŞKUR Haftanın üçüncü günün de yeni ilanları duyurdu. Yayımlanmış personel alımı ilanlarına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü, Eti Maden İşletmeşeri ve Mehmet Akif ersoy üniersitesi personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Alımlar engelli, Eski Hükümlü veya TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan ) ve Normal statüde personel alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYON VE KAMU KURUMU:

İŞKUR aracılığı ile ila edilmiş duyurulara göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü 1 Beden İşçisi ( Genel ), Mehmet Akif Ersoy Ümiversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı 15 Beden İşçisi ( Genel ), Eti maden İşletmeleri ise, 1 Engelli ve 2 Eski Hükümlü veya TMY kapsamında Proses işçisi alımı yapacağını ilan etti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre adayların başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu Haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, En az İlköğretim ve lise mezunu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamak, Yapılacak arşiv araştırması v güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikleri taşıyan adaylar bu ilanlara başvuru yapabilmektedirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru süreci ilanların yayımlanması ile birlikte başlamış olup normalde başvuru için 5 gün verilirken araya bayramın girmesi nedeni ile adaylara 8 gün başvuru süresi verilmiştir. Yani adaylar başvurularını en geç, 15 Ağustos 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim