Türkiye genelinde kamu kurumlarına memur alımı ilanlarına başvuruların bir kısmı İŞKUR üzerinden yapılıyor. Belediye Başkanlıkları, Üniversiteler daha fazla olmak üzere bir çok kamu kurumuna personel alımına başvuru yapacak olan adaylar işlemlerini online olarak yada işkur telefon başvurusu ile tamamlayabiliyorlar. Cumartesi ve pazar 5 Eylül ile 6 Eylül 2020 tarihleri arasında başvurusu devam eden memur alımı ilanlarını aktarıyoruz.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Eskişehir Büyükeşhir Belediyesi, Tahir Belediyesi Başkanlığı ile Barçova Belediyesine alımlar yapılacak. Kadro dağılımında ise Beden işçisi, kamyon şoförü, hayvan bakıcısı, temizlik görevlisi kadrolarında alımlar olacak.

HAFTA SONU DEVAM EDEN MEMUR ALIMI İLANLARI;

  • Balçova Belediyesine 2 temizlik görevlisi kadrosundaki alımlar 4 ile 8 Eylül tarihleri arasında tamamlanacak. İlan numarası: 00005668245

1-Eğitim şartlarında İlköğretim mezunu olmak.

2- Yaş şartlarında en az 18 en fazla ise 50 yaş aralığında olmak.

3-Kadroda temizlik beden İşçisi Olmak.

3-Başvurularda eski Hükümlü olarak yukarıda anılan suçların işlenmediğini ve cezai durumunu gösterir belgenin (Eski Hükümlü Belgesi'nin aslının) teslimi gerekecektir.

4-Terörle Mücadele yararlananlara ait belgesinin aslının teslimi gerekli olacak.

  • Tahir Belediyesine kamyon şoförü alımında orta öğretim mezunu olmak gerekmektedir .
  • Eskişehir Belediyesi Kamyon şoförü alımı için 7 Eylül 2020 tarihinde başvurular tamamlanacak. Özel şartları şu şekilde açıklandı. İlan numarası: 00005659589

  • Malatya Turgut Özal Üniversitesine Hayvan bakıcısı, temizlik görevlisi olmak üzere 6 kişilik alım olacak. 7 Eylül 2020 tarihine kadar başvurular devam edecek.

Hayvan bakıcısı için 20 ile 50 yaş arasında ilkokul mezunu, sürücü yönetimi elemanı sertifikası, hijyen belgesi, hekimhanda ikamet etmesi gerekecek. Temizlik görevlisi kadrosunda ise H tipi ehliyet sahibi olmak, engelli raporu sahibi olmak, Malatya Doğanşehirde ikamet etmek gerekecek. Diğer temizlik görevlisi alımında (00005664310) ise bitki zararları ile mücadele belgesine sahip olmak hijyen belgesine sahip olmak ilkokul mezunu ve 20-50 yaş arasında olmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA