29 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yeni ilanlar geldi. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan  ilanlara göre en az ilköğretim mezunu, lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak. Söz konusu haftanın personel alımı ilanları için başvuru süreci başladı ve adaylar en geç cuma gününe kadar 02 Ağustos 2019 tarihine kadar başvuru yapacaklardır. Peki hangi kamu kurumu veya kuruluşu personel alımı yapacak? İşde detaylar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK!

Söz konusu işku ilanlarına Engelli , TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) ve normal statüye sahip olan erkek veya bayan adaylar başvuru yapabilirler. Ancak adaylar öncelikle talep edilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

  • Türk vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.
  • Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
  • Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak. 
  • Başvuru yapacak olan il veya ilçede ikamet ediyor olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak, 
  • En az İlköğretim mezunu olmakla beraber, Lise, Ön Lisans veya lisans mezunu olmak

Şartlarıı taşıyan her aday bu ilanlara başvuru yapabilirler.

YAYIMLANAN PERSONEL ALIMI İLANLARI:

İsekenderun Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı Reklam Tabelacı Alım İlanıi

Komutanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile reklam tabelacı alacağını ifade etti. Adayların en az ortaöüretim mezunu olmaları gerekmektedit. Ayrıca adaylara bu yönde kura çekimi yapılacak.

Erciyes Üniversitesi Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Personeli alımı:

Üniversite iki farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek. Bu bağlamda 6 Güvenlik Görevlisi ( Silahlı ) kadrosu için en az ilköretim ve en fazla lisans meuznu olmak şartı var. 8 kişilik kadro ile de Temizlik Görevlisi alımı yapılacak olup bu pozisyon için se en az ilköğretim ve en fazla ortaöğretim mezunu olmak şartları aranacak.

Gebze Belediye Başkanlığı İş Makineleri Operatörü:

Belediye Başkanlığı 3 yıl deneyimi bulunan be en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile 1 kişilik boş kadro ile İş Makineleri Operatörü alımı yapılacak..

BAŞVURULAR:

Söz onusu İŞKUR iş ilanları için adaylar başvurularına bugün 29 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 02 Ağustos 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim