Yeni kamu personeli alım ilanları yayımlandı. 26 Haziran 2019 tarihi itibari ile İŞKUR ilanlarına göre iki şehir için kamu personeli alım ilanı yayımladı. Söz konusu ilanlara göre Emniyet İl Müdürlüğü ve Belediye Normal İşçi, Engelli işçi ve TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan ) kapsamında personel alımı yapılacak.

ALIM YAPACAK KURUMLAR VE KADROLARI:

26 Haziran 2019 tarihi itibari ile yayımlanış olan ilanlara göre, Mardin Emniyet İl Müdürlüğü ve Gülağaç Belediye Başkanlığı alım yapacak.

Mardin Emniyet İl Müdürlüğü 2 Engelli Büro İşçisi ve 1 Terorle Mücadelede Yaralanan Büro işçisi alacak. Gülağaç Belediye Başkanlığı ise 5 kişilik boş kadrosu ile Normal statüde Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı)   alacağını ilan etti.

Gülağaç Belediysi Personel Alım İlanı Detayları:

Aksaray ilinde bulunan Gülağaç Belediyesi bünyesine 5 kişilik boş kadro ile en az okuryazar ve en fazla ortaöğretim ( Lise ve Dengi ) okul mezunu olmuş Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) alacak. Adaylardan 18 yaşını doldurmuş olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi genel şartlar aranacaktır. Adayların başvuru için İş İlan No (00005038367) kullanabilirler.

Mardin Emniyet İl Müdürlüğü:

Emniyet İl Müdürlüğü Engelli olarak 2 ve TMY kapsamında 1 olmak üzere toplamda 3 Büro İşçisi alacak. Bu yönde adayların Söz konusu pozisyon için en az Ön Lisans mezunu olmaları gerekmekte ve bu yönde ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu personeli seçme sınavına katılmış olmaları yeterlidir. Ayrıca adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları gereklidir. Engelli pozisyon için İş İlan No (00005037542) ve TMY kapsamındaki işçi için İş İlan No (00005037566)

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 26 Haziran 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 01 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını yukarıdaki iş ilanı numaraları ile yapabilrler.

Editör: TE Bilisim