İŞKUR haftanın memur personel alımı ilanlarını yayımladı. Farklı kamu kurumları tarafından yapılan duyurulara göre en az ilköğretim mezunu alım yapılacak. Ayrıca ilanlara bakıldığında ise KPSS puanı ile veya KPSS puanı olmadan alım yapılacak.

İLANLARIN DETAYLARI:

İŞKUR üzerinden 20 Ocak 2020 tarihi ile gelmiş olan ve başvuruların 24 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek olması durumunda kamuya yüzlerce alım yapılacak. Haftanın ilk ilanlarına göre 30 fakrlı kadro ile alım yapılacak. İşte o kamu kurumları ve alım yapılacak kadrolar.

KURUMLAR VE KADROLAR:

TÜBİTAK: 9 Diğer Teknisyen Ve Teknikerler, 2 Şoför (Yolcu Taşıma), 4 Büro Memuru (Genel), 2Güvenlik Görevlisi (Silahlı)

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ: 2 Bulaşıkçı (Stevard), 2 Temizlik Görevlisi, 5 Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler), 

BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Muhasebeci, 4 Beden İşçisi (Temizlik), 1 Bilgisayar İşletmeni (Operatörü), 2 Kepçe Operatörü, 1 Kara Tankeri Operatörü (Tehlikeli Madde Taşımacılığı), 1 Greyder Operatörü, 3 Elektrikçi (Genel)(Elektrik Tesisatçısı (Bina)), 1 Bilgisayar Programcısı, 1 Bilgisayar Teknisyeni, 2 Elektrik Teknisyeni, 1 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), 

MELEKLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Büro İşçisi

TÜRKİYE TAŞ KÖMÜRÜ KURUMU: 5 Aşçı, 14 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 26 Şoför-Yük Taşıma , 12 Yıkama Makinesi Operatörü (Maden), 7 Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı 

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ: 9 Temizlik Görevlisi

BAŞVURU ŞARTLARI:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, Engelli, Eski Hükümlü, TMY kapsamında olan adaylar için durumu gösterir rapora sahip olmak, Alım yapılacak pozisyon için gerekli belge ve niteliklere sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

20 Ocak 2020 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında adaylar başvurularını en geç 24 Ocak 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak olup, adaylar ilk öncelikle iş arayan profillerine giriş yapmaları gerekmektedir. Sonrasında ilgili ekranda karşınıza çıkacak olan formda İŞYERİ TÜRÜ kısmında İLGİLİ KURUM adını yazarak ARA butonuna tıkladıktan sonra kurumun ilanlarına ulaşabilecek ve eğer başvuru şartlarını taşıyorsanız başvurularınızı online veya ilgili İŞKUR il Müdürlüklerinbden gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim