Türkiye İş Kurumu kamu ilanları yayımlandı. Haftanın yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanlarına göre kamuya 2405 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. İlanlar İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başladı. Peki Kamu İŞKUR İlanları için adaylardan hangi nitelikler aranacak? Alım yapacak kamu kurumları ve kadroları nelerdir?

İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere 14 - 18 Haziran 2021 tarihli haftasının tüm kamu ilanları hakkında detayları aktaracağız.

ALIM YAPACAK KAMU KURUMLARI VE KADRO DAĞILIMI:

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü: Diğer Fidanlık İşçileri Ve Bahçıvanlar 132 kişi, Orman İşçisi 1792 Kişi, Aşçı 77 kişi, İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı 77 kişi, Tornacı (Torna Tezgahı İşçisi) 2 Kişi, Buldozer (Dozer) Operatörü 1 Kişi, Greyder Operatörü 1 Kişi, Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü 1 Kişi olmak üzere toplanda 2083 daimi ve geçici işçi alacak.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü: 14 Farklı şehirde olmak üzere 225 Temizlik Görevlisi Alımı yapılacak.

İstanbul Üniversitesi: 55 Temizlik Görevlisi

Öğretmenevi Müdürlüğü: 1 Bilgisayar Programcısı

Battalgazi Sulama Birliği Başkanlığı: Doğal Gaz Tesisat Teknisyeni

44 Üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü: Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri,

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü: 1 Elektrikçi (Genel),1 Makine Bakımcı, 2

2 inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü: 2 Aşçı, 2 Bulaşıkçı (Stevard)

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü: 1 Proses İşçisi,

Sulakyurt Belediye Başkanlığı: 3 Büro İşçisi, 1 Su Arıza İşçisi, 1 Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı), 3 Yangın İlk Müdahale İşçisi, 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 1 Elektronik Su Sayaç Tamir İşçisi

DSİ Bölge Müdürlüğü: 1 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik),

Bahşili Belediye Başkanlığı: 1 Elektrik Teknisyeni, 1 Afet Müdahale Elemanı,1 Betonarmeci, 1 Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.), 3 Şoför-Yük Taşıma, 12 Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İŞKUR kamu ilanlarına göre adaylardan genel olarak " 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca alım yapılacak olan kadro içi belirtilen meslek şartını taşıyor olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan Kamu ilanları için başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularına 14 Haziran 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını sadece " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Editör: TE Bilisim