02 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya memur ve personel alımları yapılacak. Söz konusu ilanlar yayımlandı ve başvuru süreci başladı. Bizde işin Olsa ekibi olarak 02 Eylül 2019 tarihli İŞKUR kamu personeli alımı ilanları hakkında detayları sizlerle paylaşacğaız.

KAMUYA ALIM YAPACAK KURUMLAR?

Haftanın ve Eylül ayının başlangıcı itibari ile gelmiş olan ilanlara göre farklı kurumlar veya kuruluşlar memur perosnel alımı gerçekleştiriyor. Yayımlanan ilanlara göre kamuya fakrlı pozisyonlarda alım yapılacak. Aşağıda ilgili yayımlanan ilanlara ulaşarak hangi kurumun hangi pozisyonda personel alımı yapacağına ulaşabilirsiniz.

  1. Türkiye Adalet Akademisi: 36 Temizlik Görevlisi, 2 Bahçıvan – Peyzaj Bahçıvanı ve 2 Şoför (Yolcu Taşıma pozisyonlarında olmak üzere 40 kişi alacak.
  2. DKK Gölcük Bakım Onarım ve İstihdam Komutanlığı: 1 Reklam Tabelacı, 1 Oto Döşemecisi, 
  3. Kulu Öğretmenevi Müdürlüğü: 1 Şoför, 1 Aşçı
  4. TÜBİTAK: 1 Memur ve 1 Teknisyen
  5. Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü: 4 Temizlik Görevlisi,
  6. WRS Robotik İthalat Sanayi ve Ticaret: 1 Beden İşçisi
  7. Mehmet Akif Ersoy üniversitesi: 1 Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi, 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 2 Büro Memuru (Genel), 
  8. Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü: 1 Diğer Teknisyen ve Teknilerler
  9. Milli Eğitim Bakanlığı: 1 Aşçı

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya personel alımlarında adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruuşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili eğitim seviyesini tamamlamış olmak ve en az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Engelli, Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olan adaylar için halini gösterir rapora sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVUR SÜRECİ BAŞLADI!

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre personel alımları için başvuru süreci 02 Eylül 2019 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik otamda gerçekleştirebilecekler. İlgili ilanlara ulaşmak için açılacak ekranca İşyeri Ünvanı kısmında ilgili kurum adını yazarak ilanlara ulaşılabilir.

Editör: TE Bilisim