İŞKUR Üzerinden Garson, Sekreter ve Güvenlik Görevlisi Alınacak!

İŞKUR' un yayınlamış olduğu ilana göre en az ilkokul mezunu şartı ile vasıflı-vasıfsız personel alımı gerçekleştirilecektir. Kasım ayından itibaren alınacak personeller hemen iş başı yapacaktır. İŞKUR her ay yüzlerce insanı iş sahibi yapmaya hızla devam ediyor. Kasım ayında garson, sekreter ve güvenlik görevlisi alanında çalışacak yüzlerce personel alımı gerçekleşecektir. https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak "Meslek" kısmına kişisel mesleğinizi yazmalısınız. Karşınıza İŞKUR' a ait iş ilanları çıkacaktır. Online bir şekilde mesleğinize uygun işlere başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

İŞKUR'da Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

İŞKUR iş ilanına başvuru yapabilmeniz için sisteme üye olmanız gerekmektedir. Bunun için İŞKUR' un resmi sitesine giriş yaparak kişisel bilgilerinizi eksiksiz girmelisiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi sisteme girerek aktivasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Ayrıca E-Devlet üzerinden de İŞKUR' a kayıt olabilirsiniz. Eğer 15 gün içerisinde size gelen bildirimlere bakmazsanız gelen bildirimler otomatik bir şekilde silinir. Aynı zamanda İŞKUR' a üye olduktan sonra 1 yıl süresince giriş yapmazsanız hesabınız askıya alınarak dondurulur ve bir süre hesabınızı kullanamazsınız.

İlgi Çeken Yeni Gelişme: TYP çalışanlarına kadro verilecek mi?

İŞKUR'a Kayıt Olma Şartları Nelerdir?

  • T.C vatandaşı olmak,
  • 14 yaşını doldurmuş olmak,
  • Kamu haklarından mahrum edilmemek,
  • Görevini yapmaya engel rahatsızlığın veya hastalığın olmaması,
  • Devletin güvenliğini ve düzenini bozacak herhangi bir suçun işlenmemesi,

Adaylar Güvenlik görevlisi alımı başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 adresi üzerinden yapabilecekler. 

Sekreter alımı başvuruları https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4078 adresi üzerinden alınacaktır.

Servis elemanı garson alımı başvurularına ait tümdetayların olduğu link https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2985 adresi üzerindedir.

Yukarıdaki linkleri yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA 

Editör: TE Bilisim