İŞKUR üzerinde 22 Mayıs 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Katık Birliği bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere İtfaiye Şoförü alımı yapacağını ilan etti. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirecek olup sonrasında Kurum tarafından Noter Kurası yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Kurum : Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Katık Birliği

Çalışma şekli: Daimi/Tam Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Alım Yapılacak Pozisyon : Şoför- İtfaiye Aracı

Bu bağlamda Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Katık Birliği 2 kişilik boş kadrosu ile İtfaiye Araı Şoförü alımı yapacak. Adayların bu yönde en az ilköğretim mezunu olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmalaro gereklidir.

Ayrıca özel olarak ise, SRC-2 belgesi ve psikoteknik belgesine sahip olması gerekmektedir. 

İŞKUR tarafından yapılan alım ilanı sonrası şartlara uygun başvurulara ilişkin  asil ve yedek adayların belirlenmesi:Ardeşen Belediyesi Meclis toplantı  salonunda  30.05.2019 tarihinde noter kurası ile yapılacaktır.

 Noter kurası sonucunda belirlenen asil ve yedek adaylardan istenilecek belgeler ile mülakata katılmaya hak kazananların listesi, mülakat yeri ve tarihi ([email protected] )  adresinden ilan edilecek olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvurular ise 22 Mayıs 2019 tarihi itibari ile iŞKUR'da yayımlanmasının ardından başlamış olup en geç 5 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Buna göre adayların en geç 27 Mayıs 2019 tarihine kadar aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Adresi : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004990913&isyeriTuru=Kamu&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004990913&isyeriTuru=Kamu

Editör: TE Bilisim