Kamu kurumlarına daimi ve geçici personel istihdamları devam ediyor. Bu alımlardan bir tanesi de 40 kişilik çiftçi alımı. Yeni açıklanan çiftçi alım ilanına göre 17 Haziran tarihine kadar devam edecek başvurular için sadece bir gün kaldı. Düziçi Belediye Başkanlığına geçici kadrodaki alımlarda başvuru numarası ise; 00005013319 olarak açıklandı.

İŞKUR tarafından yayımlanan personel ilanlarına göre en ez ilk okul mezunu olmak şartıyla birlikte çiftçilik sektörü alanına belirlenen kontenjan dâhilinde personel ilanı alınacağı açıklandı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan ilana göre çiftçilik sektöründe çalışabilecek uzun vadede elemanların alınacağı açıklandı. Başvuru şartlarına göre alınacak olan adayların belirlenen genel başvuru şartlarına uymayıp başvuru yapan kişilerin yapmış oldukları başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı.

5 YIL DENEYİME SAHİP İLKÖĞRETİM MEZUNU ÇİFTÇİ ARANIYOR;

Tarla ürünleri, zirai sulamanında personel alım ilanına başvurular devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan çiftçi alım ilanına göre belli süre deneyimi olan kişilerin bu ilanlara başvuru yapabileceği belirtilirken yine internet sitesi üzerinden açıklanan genel ve özel başvuru şartlarına göre başvuru yapacak olan adayların, yapacakları başvurularda bu şartlara dikkat etmeleri aksi taktirde yapmış oldukları başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı. Deneyim süresinin önemli olduğu iş ilanı için pek çok aday arasından dikkatli bir şekilde mülakat yapılarak işe başlayacak adayların seçileceği açıklandı.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Çiftçilik sektörü içerisinde deneyimli elemanların alınacağı iş başvuruları için belirlenen genel şartlar şu şekildedir; “ T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, herhangi suç işlemiş olmamak, kamu haklarından faydalanıyor olmak, deneyimli statüsünde bulunuyor olmak, uzun soluklu  çalışmasına engel teşkil edecek hiçbir şeyin bulunmaması, adli soruşturmasının temiz olması, adli sicilinin temiz olması, 6 aydan fazla cezaevinde yatmamış ve ağır suça karışmış olmaması, en az ilköğretim mezunu olması” adayların bu iş için başvuru yapmaları için belirlenen genel şartlardandır. Başvurular için yukarıda belirtilen ilan numarası ile işkur e-şube portalı üzerinden arama yaparak ilan detaylarına erişebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim