İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, DSİ, MEB Müdürlüğü'ne KPSS'siz yada KPSS ile personel alımı yapılacak!

Türkiye genelinde eğitim şartlarında en az ilköğretim mezunu olup KPSS şartı gerektirmeyen personel alımlarından bazılarına aktarmak istiyoruz. Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne, Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü'ne temizlik görevlisi, kalorifer ateşçisi beden işçisi kadrolarında işçi alımı yapılacak. İlan kılavuzunu aşağıda belirtilen ilan numaradan işkur üzerinden erişebilirsiniz.

KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI İLANLARI;

Devlet Su İşleri 4 Bölge Müdürlüğü'nün katı ve sıvı yakıt kalorifer ateşçisi alımı başvurusunda adayların; Endüstri Meslek Lisesi sıhhi tesisat Teknolojisi bölümü mezunu olup, Milli Eğitim Bakanlığından sertifikalı 3 yıl tecrübeli olmak gerekiyor. İkamet şartlarında Konya ve ilçelerinde ikamet etmek gerekiyor. Adaylar bu alımda başvurularını 4 Eylül 2020 tarihine kadar tamamlamaları isteniyor. Başvuru ilan numarası ise 00005651731 olarak açıklandı.

Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü 4 kişilik temizlik görevlisi alımında da herhangi bir KPSS şartı istenmiyor. İlköğretim mezunu olmak yeterli olacak. Bu alımda %40 engelli olanlar başvuru yapabilirler. Diploma belgesi, nüfus kayıt örneği ve ilgili raporunu sunmanız isteniyor. Başvurular için 4 Eylül 2020 tarihine kadar 00005657021 numaralı ilandan başvuru adımlarını tamamlayabilirsiniz.

ÖNLİSANS KPSS İLE ALIM İLANI;

Tokat İl Tarım Müdürlüğü beden işçisi kadrosunda daimi sürede işçi alımı başvurusu yapacak. Adayların 17 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek sözü sınavdan  başarılı olmaları gerekiyor. Beden işçisi alımı için önlisans mezunu olmak ve KPSS puanından asgari düzeyde yeterli baraj puanı almak gerekiyor. İlan ayrıntıları 00005656174 numaradan erişilebilecektir.