Haftanın İŞKUR ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kurumve kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere personel alacak. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilanların detaylarını aktaracağız.

07 Eylül 2020 tarihi ile İŞKUR'da kamu personel alımı ilanlarına göre 10 kişilik kadro ile personel alımları yapılacak. Söz konusu ilanlar için adaylardan KPSS şartı aranmayacak olup Kura yöntemi ile değerlendirme yapılacak.

ALIM YAPACA KURUMLAR:

07-11 Eylül 2020 tarihleri arası için yayımlanan İŞKUR kamu grubu personel alımı ilanlarına göre İl Özel İdaresi, DKK, üniversite ve MEB personel alımları yapacak. Buna göre kurum ve kadro dağılımı şöyledir.

Kırıklareli İl Özel İdaresi: 1 Greyder Operatörü, 1 Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü ve 1 Tır-Çekici Şoförü alınacak.

DKK ( Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ) 2inci Deniz istihkam Tabur Komutanlığı: 1 İnşaat İşçisi alınacak.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi: 3 Güvenlik Görevlisi ve 1 Temizlik Görevlisi alınacak.

Artvin Yusufeli Öğretmen Evi Lokali: 1 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) ve 1 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Söz konusu personel alımları için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak" gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlar için başvurular 07 Eylül 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 11 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece "esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" adresi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim