Türkiye İş Kurumu üzerinden Toplum Yararına Programı kapsamında personel alımı yapan bir çok kamu kurumu bulunuyor. Bu kurumlardan üç ilanda başvurular 2 Haziran tarihinde tamamlanacak. Buna göre İl Özel İdaresi Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Müftülük kurumlarına geçici süreli personel istihdamları sağlanacak. Adayların bu alımlarda hangi başvuru şartlarına sahip olmaları gerekli olacak? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte tüm bu soruların detayları..

240 PERSONEL ALIMI YAPILACAK;

Milli istihdam projesi kapsamında kamu ile özel firmalara istihdamlar tüm hızıyla devam ederken, kurumların geçici personel ihtiyaçları TYP üzerinden sürmekte. Buna göre TYP ilanlarından 3 tanesi için 2 Haziran tarihi itibari ile başvuruları tamamlanacak. Bu alımlara İŞKUR üzerinden başvuru yapılabilecek. İlan detayları şu şekilde;

BELEDİYE BAŞKANLIĞI;

Elazığ Belediye Başkanlığının temizlik işlerinde görevlendireceği 100 personel alımları için noter kurası düzenlenecek. Başvuru yapan adaylar 10-11 Haziran tarihinde Elazığ Belediye Binasında kuraya katılabilecekler. Kazanan adaylar 27 Haziran ile 16 Aralık tarihleri arasında görev yapacak. İlan detayları için tıklayın.

MÜFTÜLÜK;

Elazığ İl Müftülüğüne bağlı birimlerde çevre temizliğinde görevlendirilmek üzere personeller istihdam edilecek. Adaylar 13 ile 14 Haziran tarihleri arasında kura ile belirlenecek. Görev süresi ise 17.06.2019 ile 16.12.2019 tarihleri arasında olacak. İlan detayları için tıklayın.

İL ÖZEL İDARESİ;

Son olarak Elazığ İl Özel İdaresi Başkanlığında görevlendirilecek 60 çevre temizlik görevlisi alımlarında başvurular 2 Haziran tarihinde tamamlanacak. Adaylar İl Özel idaresi başkanlığında geçici süreli istihdam edilmek üzere yapılacak olan kuradan isimlerini çıkması gerekli olacak. İlan detayları için tıklayın.

İŞİN OLSA