İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki işçi perosnel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde alım yapacağını ilan etti. Alımlar Engelli statüsünde ve Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olan adaylar için geçerlidir. 

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplamda 9 kişilik boş kadro ile Engelli olarak 2 Büro Memuru ( Genel ) ve 3 Muhasebe Meslek Elemanı alacağını ilan etti. Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan ( TMY ) şeklinde, 1 Genel Elektrikçi, 1 Bilgisayar İşletmeni ( Operatörü ) ve 2 Makam Şoförü alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için bazı genel nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Adaylardan genel olarak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az Ortaöğretim ( lise ve dengi ) okul mezunu olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, Alım yapılacak pozisyona göre gerekli eğitim niteliğini taşıyor olmak, Pozisyonuna göre gereklli belgelere sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 6 gün içerisinde yani 01 temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu yönde adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler. İlgili İŞKUR sayfasında İşyeri Ünvanı kısmına " RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ " şeklinde yazarak söz konusu ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK:

Noter Kurası 4 Temmuz 2019 Perşembe günü 09:00 yapılacaktır. Noter kurası sonucunda belirlenen asil ve yedek adaylardan istenilecek belgeler ile mülakata katılmaya hak kazananların listesi, mülakat yeri ve tarihi ayrıca konu ile diğer duyurular([email protected]) adresinde ilan edilecek olup TEBLİGAT MAHİYETİNDE YAYINLANACAKTIR. Ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.Posta, kargo ve kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.