İŞKUR kamu gruu ilanlarında yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Helal Akreditasyon Kurumu Normal statüde bünyesine farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. 09 Mart 2020 tarihinde yayımlanan ilana için başvuru süreci sadece 4 gündür. Bu yönde haberimizde sizlere hemen ilan hakkında detayları aktaracağız.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Helal Akreditasyon Kurumu Ankara'da bünyesine Lise mezunu 1 Elektrikçi, 1 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı ve 5 Güvenlik Görevlisi alacak. İlköğretim Mezunu ise 8 Temizlik Görevlisi alımı yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLAR NEDİR?

Adayların pozisyonuna göre özel nitelikler dışında genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaş olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

POZİSYONUNA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

Elektrikçi (Genel) : Elektrikçi (Genel), Elektrik bölümü mezun olmak veya ilgili alandan ustalık/kalfalık belgesi sahibi olmak.

Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı: Isıtma ve Sıhhi Tesisatçısı, Isıtma ve Sıhhi Tesisat bölümlerinden mezun olmak veya ilgili alandan ustalık/kalfalık belgesi sahibi olmak ve MEB Onaylı Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Belgesine sahip olmak.

Güvenlik Personeli: Güvenlik görevlisi meslek kolu için 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine göre alınmış ve son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik belgesine sahip olmak ve Güvenlik görevlisi meslek kolu için görevini silahlı özel güvenlik görevlisi olarak devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak ve bunun yanında 5188 sayılı kanunda belirtilen sağlık şartlarına haiz olmak.

Temizlik Personeli: Temizlik Personeli adayları görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu almak.

BAŞVURULAR:

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları İŞKUR internet sitesinde yayımlanacaktır. Şartları uyan adaylar, başvurularını 09/03/2020 – 13/03/2020 tarihleri arasında Ankara İŞKUR İl Müdürlüğüne – Çankaya Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine T.C. Kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim