Toplum Yararı Programları kapsamında yeni bir Nisan ayına ait bir ilan daha açıklandı. Buna göre Zonguldak Devlet Hastanesinde görevlendirilmek üzere çevre temizliği uygulama alanı işçi alımlarında başvurular liste yöntemi ile değerlendirilecek. Bilindiği gibi TYP alımlarında herhangi bir kpss şartı aranmıyor.

BAŞVURU ŞARTI VE BAŞVURU TARİHİ;

Adayların 18 yaşını doldurmuş olması, eğitim şartlarında herhangi şart aranmazken örgün bir eğitime devam etmiyor olmak gerekiyor. Yaş şartında da herhangi bir sınır yok. Emekli ve yaşlı aylığı almıyor olmak gerekli olacak. İkamet şartında Zonguldak il sınırında ikamet etmek gerekli olacak. Başvurular 11 Nisan 2020 tarihinde başladı. 15 Nisan 2020 tarihine kadar başvuru devam edecek. Seçim tarihi ise 20 Nisan olarak açıklandı. Toplam 7.5 saat çalışma ile 178 gün istihdam edilecekler.

İLAN KILAVUZU

KAMU VE ÖZEL ALIM İLANLARI

Kamu ve özel sektördeki İŞKUR online başvuruları devam ediyor. Farklı eğitim düzeylerinde tecrübeli ve tecrübesiz 12 Nisan tarihi itibari ile 17 bin 537 kişilik açık iş ilanı bulunuyor. EN çok alım yapılan kadrolar beden işçisi, makinesi, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, çağrı merkezi müşteri hizmetleri, muhasebeci, paketleme işçisi, satış danışmanı, şoför gibi kadrolarda alımlar devam ediyor.

İŞGÜCÜ PROGRAMLARI;

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından aktif işgücü programlarından diğerleri mesleki eğitim kursları, iş başı eğitim programı, kendi işini kurma projeleri, çalışanların mesleki eğitimi ve sosyal çalışma programları olarak devam ediyor.

Editör: TE Bilisim