Harran Üniversitesi İşçi Alımı için ilan yayımladı.

Harran Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak için Rektörlüğe işçi personel alımı yapacak. Alımlar İlköğretim ve Lise mezunu olan adaylar içerisinden yapılacak. İlan Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlandı. Sürekli İşçi Alımı statüsünde alım yapılacak olup toplamda 81 kişilik kadro için işçi alımı yapılacaktır.

Kadro Dağılımı Açıklandı!

Harran Üniversitesi 81 kişilik boş kadro ile kadrolu İşçi Alımı için08  Lise Mezunu Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi alacak. İlköğretim Mezunu ize toplamda 28 temizlik Görevlisi alınacak olup bunun 3 ü Eski Hükümlü ve 25 i sürekli işçi statüsünde olan adaylardan yapılacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Harran Üniversitesi İşçi Personel Alımı için başvurular 08 Aralık 2020 tarihi ile 12 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular Şanlıurfa İş Kurumu İl Müdürlüğüne/hizmet merkezine www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

İnternetten yapılacak başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresinden alınacak. 

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Harran Üniversitesi personel alımı için adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak. Ayrıca;

  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,
  • Başvurunun son günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • ŞANLIURFA il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,

şartları aranacak.

Temizlik Görevlisi Alımı Özel Şartları:

Eski hükümlü kadrosuna başvuran adaylar eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmek, En az ilköğretim (ortaokul) mezunu olmak, vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak gereklidir.

Hasta Bakımı Perosneli Özel Şatları:

Ortaöğretim Kurumlarının Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım tekniseyenliği dallarından birinden mezun olmak.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA BURADA

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim