Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yeni kamu ilanları yayımlandı. 02 Ekim 2020 tarihli İŞKUR kamu ilanlarına göre kamuya Üniversite ve Belediyeler tarafından alım yapılacak. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup en az ilköğretim mezunu olan adaylar başvuru yapabilecektir. Peki alım kadroları nedir? Adaylardan aranan şartlar nedir? İşte detaylar.

02 EKİM 2020 KAMU İLANLARI:

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ: 2 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni, 1 Elektrik-Elektronik Teknolojisi Teknisyeni, 8 Güvenlik Görevlisi, 9 Temizlik Personeli.

HATİPLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Muhasebe Yardımcı Elemanı,

ÖZALP BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 7 Kamyon Şoförü, 3 İş Makineleri Operatörü, 13 Temizlik Görevlisi

Bu kapsamda toplamda 44 kişilik boşluk ile kamuy Personel Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile gelen ilanlara göre adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, Alım kadrosuna göre gerekli sertifika ve belgeye sahip olmak" gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Kamu İŞKUR personel alımı ilanları için başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu resmi İnternet aracılığı ile " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden üyelik bilgileriniz ile yapılacaktır.

İlanlara ulaşmak için ilgili sayfada " İŞYERİ TÜRÜ " kısmını " KAMU " seçerek ve "ARA" tuşuna tıklayarak ulaşabilirsiniz. hatta aramayı daraltmak isterseniz " İŞYERİ ÜNVANI " kısmında ilgili kurumun adını yazarak direk ilana ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim