Gaziantep Üniversitesi bünyesine ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre alımlar kura ve sözlü sınav yöntemi ile yapılacak. Ayrıca adayların en az ilkokul mezunu ve en fazla lise mezunu olmaları gereklidir.

Gaziantep Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığında görev yapmak üzere Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1-Türk vatandaşı olma,

2. 18 yaşını tamamlamış olmak,

 İŞKUR da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak,

3- Türk Ceza Kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

4- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

5. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuata uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir,

6- En az ilkokul ve en fazla lise mezunu olmak,

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Gaziantep Üniversitesi personel alımı için süreç başladı ve adaylar başvurularını en geç 28 Şubat 2020 tarihine kadar yapacaklar. Başvurular Gaziantep İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir. Ayrıca ilanın detaylarına www.gantep.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim