Gazi Üniversitesi hastanede çalışacak personel alımı yapacak. 7 Farklı alanda olmak üzere Gazi Üniversitesi hastanesinde çalışacak 11 sürekli işçi alımı yapılacak. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleşitirecekler. Bu kapsamda Gazi Üniversitesi en az ilkokul mezunu personel alımı kadro dağılımı şöyledir.

Alım Yapılacak Kadrolar:

  • 2 Asansör Kurucusu Ve Bakımcısı/Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Ve Onarımcısı,
  • 1 Elektrikçi (Genel),
  • 1 Makine Bakım Onarımcısı,
  • 1 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik),
  • 2 Mobilyacı,
  • 2 Terzi,
  • 1 Hastane Hizmetlisi (ERKEK),
  • 1 Hastane Hizmetlisi (KADIN),

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Gazi Üniversitesi hatsanesine başvuru yapacak adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacak.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar:

Asansör Kurucusu Ve Bakımcısı/Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Ve Onarımcısı: Asansör bakım onarımı ile ilgili en az 1 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak ve bunu belgelendirmek.

Elektrikçi (Genel): Ortaöğretim kurumlarının Elektrik - Elektronik,Elektrik  Elektronik Teknolojisi (Otomasyon), Elektrikçilik,Elektrik - Elektronik Teknolojisi, Elektronik,Elektronik Teknolojisi,Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Elektronik, Yüksek Gerilim Sistemleri Bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

Makine Bakım Onarımcısı: Ortaöğretim kurumlarının Makine,Makine Bakım Onarım, Makine Teknolojisi,Bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik): Kaynakçılık ustalık belgesi, kalfalık belgesi veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.

Mobilyacı: Ortaöğretim kurumlarının Ahşap Teknolojisi, Mobilya İmalatı, Mobilya ve Dekorasyon, Mobilyacılık,Bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

Terzi: Terzilik mesleğinde en az 1 yıl tecrübe sahibi olduğunu belgelendirmek. Terzilik ustalık, kalfalık veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.

Hastane Hizmetlisi: MEB Onaylı Cenaze Hizmetleri Kursu Bitirme belgesine sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman Nasıl Yapılacak!

Gazi Üniversitesi hastanesine yapılacak 11 sürekli işçi alımı için adaylar başvurularına 09 Kasım 2020 tarihi ile başlamış olup e geç 13 kasım 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR resmi internet adresi üzerinden veya Alo170 üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim