Elektrik Üretim A.Ş. Personel Alımı yapacak. Teknisyen kadrosunda alım yapılacak olup başvuru süreci Bugün ( 10 Aralık 2020 ) tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirebileceklerdir. Kamu İŞKUR ilanları kısmında yayımlanan ilana göre EÜAŞ 150 Teknisyen Alımı yapacak.

Peki kimler başvuru yapabilecek? Hangi şehirde kaç kişi alınacak? Nasıl başvuru yapılacak? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Genel Şartlar:

  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması,
  • İlanda yazılı okul/bölüm mezunu olması,
  • Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • 30 yaşını bitirmemiş olması.
  • Başvurular adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı olan adreslerine göre il düzeyinde karşılanacaktır.
  • Öncelik Belgesi olanların öncelik belgelerinin bulunması,

Özel Şartlar:

Kimya Teknisyeni: Lise ve dengi okulların Kimya veya Kimya Teknolojisi mezunu olmak.

Elektronik Teknisyeni: Lise ve dengi okulların Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Büro Makinaları Teknik Servisi, Elektronik, Elektrik Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümünün Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım, Haberleşme Sistemleri veya Otomasyon Sistemleri bölümlerinden mezun olmak,

Elektrik Teknisyeni: Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektrik Tesisatları Pano Montörlüğü, Elektrik-Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi Bölümünün Yüksek Gerilim Sistemleri, Bobinaj veya Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinden mezun olmak.

Hangi Pozisyonda Kaç Kişi Alınacak?

EÜAŞ ( Elektrik Üretim A.Ş. ) toplamda 150 Teknisyen Alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, Elektrik Teknisyeni, Elektronik Teknisyeni ve Kimya Teknisyeni unvanlarında yapılacak. Buna göre Lise veya Dengi okul mezunu;

  • 119 Kişi Elektrik Teknisyeni,
  • 25 Kişi Elektronik Teknisyeni
  • 6 kişi Kimya Teknisyeni alınacak.

Şehre Göre Kadro Dağılımı:

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

EÜAŞ 150 Personel alımı için başvurular 10 Aralık 2020 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde yani 14 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gerçekleştirecekler.

Başvurular sadece " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden yapılacak. Adayların öncelikle İŞKUR sistemine üyelik sistemi ile giriş yaparak ilgili bağlantıyı açtıktan sonra İŞYERİ ÜNVANI kısmında ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş yazdıktan sonra ara butonuna tıklayarak ilanlara ulaşabilirler. Aşağıdaki görselde de detayları inceleyebilirsiniz.

Kura Çekimler Ne Zaman Yapılacak?

EÜAŞ 150 Personel alımı için kura çekimi yapılacak. adaylar kura ile belirlenecek olup alım yapılacak ilde 28 Aralık 2002 tarihi saat 09:00 ile 18:00 tarihleri arasında çekim yapılacak.

Kura sonuçlarından haberdar olmak için ve gelişmeleri takip etmek için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz