Elektrik Üretim Anonim Şirketi personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile başvuru alınacak olup süreç haftaya başlayacak. Aynı zamanda EÜAŞ yayımladığı ilanda detayları paylaştı. Bu kapsamda EÜAŞ 23 kişilik kadro ile Engelli Personel Alımı ve Eski Hükümlü Personel Alımı yapacak. Ayrıca alımlar Büro İşçisi ve Teknisyen kadrosunda yapılacak.

Engelli İşçi Alımı Kadro ve Şehre Göre Dağılım:

EÜAŞ 13 kişilik kadro ile İşçi Alımı yapacak. Alımlar, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Karaman, Kırşehir, Samsun ve Sivas illerinde Büro İşçisi kadrosunda yapılacak. Lise Mezunu Engelli Büro İşçisi alımı yapılacak olup Kadın veya Erkek adaylar başvuru yapabilecekler. Şehre ve İşletme Müdürlüğüne göre dağılım şöyle:

Eski Hükümlü veya TMY kapsamında İşçi Alımı Kadro Dağılımı ve Şehirler:

EÜAŞ 10 Eski Hükümlü veya TMY işçi alacak. 10 kişilik kadro ile Teknisyen Alımı yapılacak olup Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecek. Alım yapılacak şehirler ise, Elazığ, Eskişehir, Karaman, Kırşehir, Mersin, Osmaniye, Samsun, Sivas ve Tekirdağ illerinde personel alımları yapılacak. Şehre ve işletme müdürlüğüne göre ise;

Kimler Başvuru Yapabilecek?

EÜAŞ Personel alımları için başvurular bazı nitelikler doğrultusunda yapılacak. Öncelikle Engelli veya Eski Hükümlü olduğunu gösterir rapora sahip olmak gereklidir. İŞKUR İşsiz Kaydı olmak, En az lise mezunu olmak, Türkiye Vatandaşı olmak, Alım yapılacak illerde ikamet ediyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi şartlar aranacak.

Teknisyen Alımları için Endüstri Meslek Lisesi / Teknik Liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Metalurji Teknolojisi, Bilişim Teknolojisi veya Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme bölümü (tüm alt dalları dahil olmak üzere) mezun olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvuru niteliklerini taşıyan adaylar başvurularına 1 Kasım 2021 tarihi ile başlayacak. En geç 5 Kasım 2021 tarihine kadar başvuru yapılması gereklidir. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gerçekleştirilecektir.

Başvuru sürecinden haberdar olmak için ve yeni ilanları takip etmek için İşin Olsa İnstagram hesabına katılabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim