Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapılacağını açıkladı. Söz konusu ilan için alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak ve başvuru süreci önümüzdeki hafta başlıyor.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Eti Maden İşletmeleri 32 kişilik boş kadrosu ile Balıkesir ve Eskişehir illerinde alım yapacak. Bu kapsamda adayların lise veya dengi okullarında, Elektrik, Torna tesviye, Kimya, Makine Teknolojii, Metal İşleri bölümlerinden mezun oluş 32 işçi personel alımı yapılacak.

Bu bağlamda, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) de 16 işçi ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 16 olmak üzere toplam 32 sürekli işçi için alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Eti Maden İşleri genel Müdürlüğü alımını yapacağı personel adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Lise ve Dengi Okul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan İŞKUR üzerinde 30 Aralık 2019 tarihinde yayımlanarak başvuru süreci başlayacak olup en geç 4 gün içerisinde, 03 Ocak 2020 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. İlgili ilan İŞKUR üzerinde yayımlandığında İşin Olsa ekibi oalrak anında sizlerle paylaşacağız.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim