Eti Maden İşletmeleri 43 kişilik kadro için personel alımı başvuruları başladı. Geçtiğimiz hafta duyurulmuş olan ilana göre Eti Maden İşletmeleri işçi alımı yapacağını bildirmiştik. Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) lise mezunu adaylar arasından işçi personel alımı yapılacak.

ALIM KADROLARI NEDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Eti Maden İşletmeleri bünyesine alım yapacağı adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En az lise mezunu olmak, İŞKUR Kayıtlı olmak, 18 ile 35 yaşları arasında olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Eti Maden İşletmeleri Proses İşçisi alımı için başvurular başladı. Adaylar başvurularını en geç 03 Temmuz 2002 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadır. Bu kapsamda adaylar başvurularını İŞKUR aracılığı ile https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden "İşyeri Ünvanı" kısmına " ETİ MADEN İŞLETMELERİ" yazarak ara butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim