Eti Maden İşletmeleri bünyesimdeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı şehirlerde ve farklı niteliklerde personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilanlara göre alımlar farklı illerde yapılacak ve farklı statülerde alım yapılacaktır. Başvuru için adaylardan ranan şartlar belli oldu. İşte yayımlanan ilanların detayları şöyledir.

3 FARKLI İLDE ALIM YAPILACAK!

Eti Maden İşletmeleri işçi personel alımları 3 farklı ilde yapılıyor. Bu kapsamda, alım yapılacak şehirler ve statüsü aşağıdaki gibidir.

  • Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR): 1 Engelli Sürekli İşçi ve 1 Eski Hükümlü veya TMY kapsamında personel alınacak.
  • Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA): İlköğretim Mezunu 2 Engelli işçi ve 1 Eski Hükümlü/ TMY kapsamında olan işçi alımları yapılacak.
  • Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) Lise mezunları içerisinden Eski Hükümlü/ TMY kapsamında 1 kişi alınacak.

Bu kapsamda Eti Maden İşletmeleri bünyesine toplamda 6 kişilik kadro ile personel alımı yapacak.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü:

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) Lise ve Dengi Okul Elektrik Bölümü mezunu eski hükümlü/TMY 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malül Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Bandırma Hizmet Merkezinden işgücü talebinde bulunulmuştur.

Kırka Bor İşletme Müdürlüğü:

Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) Lise ve Dengi Okul mezunu eski hükümlü/TMY 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malül Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak ve Lise ve Dengi Okul mezunu engelli 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden işgücü talebinde bulunulmuştur.

Emet Bor İşletme Müdürlüğü:

Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) en az öğrenim seviyesi İlköğretim mezunu ve en çok öğrenim seviyesi Lise Dengi Okul mezunu engelli 2 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) en az öğrenim seviyesi İlköğretim mezunu ve en çok öğrenim seviyesi Lise Dengi Okul mezunu eski hükümlü/TMY 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malül Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezinden işgücü talebinde bulunulmuştur.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN!

Söz konusu işgücü ilanı, anılan Hizmet Merkezi tarafından, 09.12.2019 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanmış olup adaylar başvurularına başlayabilecekler. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzeirnden elektronik ortamda veya ilgili illerdeki İŞKUR il Müdürlüklerine yapılacaktır.