Eti Maden İşletmeleri geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile işçi alımı yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda alımlar Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup başvuru süreci hafta başı itibari ile başlıyor. Bu yönde Eti Maden İki Fabrikasında görevlendirmek üzere 67 kişilik boş kadro ile Proses İşçisi Alımı yapılacak. Başvuru süreci ve kadrolar hakkında bilgiler haberimizin devamında.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Eti Maden İşletmeleri 67 İşçi Alımı başvuruları hafta başı ile başlıyor. Bu kapsamda başvurular 21 Haziran 2021 tarihi ile başvurular başlayacak olup en geç 25 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak.

EN AZ LİSE MEZUNU İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Eti Maden İşletmeleri Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 32 ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 35 olmak üzere toplam 67 sürekli işçi alımı yapacak. En az Lise Mezunu Personel Alımı yapılacak olup kadro dağılımı şöyle:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Eti Maden İşletmelerine işçi personel alımı için adaylardan genel olarak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşından büyük olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim