Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan İşçi Personel Alımı ilanına göre Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden Personel Alımı yapılacak. Bu kapsamda Lise mezunu adaylar içerisinden Normal Statüde Daimi olarak çalışacak 2 kişilik kadro ile Soğutma Sistemleri Teknisyeni alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Bulaşıcı hastalığı olmadığını ve sağlık durumunu tam teşekküllü sağlık kurulu raporu ile belgelemek (İşe alıncaklardan daha sonra istenecek)
  • Tehlikeli sınıfa tabi işlerde ve vardiyalı işlerde çalışabilir olduğunu sağlık raporu ile belgelemek.
  • Vardıyalı işlerde çalışabilmek.
  • En az lise (ortaöğretim) mezunu olmak. (Lise mezunları için Soğutma ve İklimlendirme/Tesisat Teknolojisi bölümü mezunu olmak, Önlisan mezunları için İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Bölümü mezunu olmak)
  • Kura sonucu, mülakaat tarihi, ve mülakatın yapılacağı yer Kurum web sitesinden bildirilecek olup, başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  • 18 Yaşını tamamlamış olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Et ve Süt Kurumu bünyesine alımını yapacağı Teknisyen adayları için başvurular ilanın yayım tarihi itibari ile başvurular başlamış olup en geç 01 Mart 2021 tarihine kadar başvuruların bitmiş olması gereklidir. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Elektronik ortamda " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden İş İlan No (00005898644) ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim